Новини

Съботни срещи с цветята на Бах

Екипът ни се разраства!

Здравейте! 

Аз съм Магдалена Янакиева и с радост бих искала да съобщя, че от скоро съм част от екипа на Поли. За себе си мога да споделя, че съм всестранно развита личност, винаги позитивна и търсеща нови предизвикателства. Интересите ми в областа на маркетинга и един случаен разговор с Поли доведоха до реализарането на една нейна мечта – именно това да има собствен сайт, където да споделя с вас своите познания за учителя Бах и неговите лечебни есенции. Като нейн асистент ще имам задачата да ви информирам в за всички предстоящи курсове и събития, както и да споделям интересни факти и новини от света на магичните Бахови цветя!

С вълнение искам да ви съобщя, че специално създадения от мен сугестопедичен учебник – “Захир и 38-те ключа” бе включен с сайта на фондация “Професор д-р Георги Лозанов и професор д-р Ивелина Гатева” ! Специални благодарности на Ванина Бодурова за съдействието и помощта при редакцията на учебника. Благодаря и на всички тези от вас, които чрез своя интерес и участие допринесоха за сегашния му вид! 

Приканвам любопитните от вас да разгледат сайта на фондацията, който е напълно обновен и съдържа разнообразни ресурси и  много материали. 

 

След успешно проведения курс в София и големия интерес, имаме удоволствието да ви съобщим, че планираме второ издание!
Този път, ще обърнем специално внимание на всички от вас, които тепърва ще опознават тайнствата на Баховите есенции. Курсът ще бъде за начинаещи, но тези от вас, които вече познават есенциите, ще могат да надградят познанията си по един вълнуващ и неповторим начин!
Очаквайте скоро повече информация за събитието!

За въпроси и допълнителна информация моля свържете се с мен:
Имейл: houseofbach1@gmail.com
Телефон: + 359 898 528 792
Facebook : https://www.facebook.com/bahovterapevt