Съботна среща с цветята на д-р Бах
Въпроси и отговори
16.03.24 Варна

 
Как и за какво могат да помогнат Баховите есенции? Познавам ги добре, но от къде да чета? Има ли обучение и какво е то?
 
Заповядайте – за всеки, който иска да зададе свои въпроси. Ще има, предполагам, не само аз, а и други, които могат да отговорят на вашите въпроси. Ако искате да намерите още източници на информация, заповядайте да споделите и покажете книги или друго, които сте използвали. Аз също ще споделя това, с което разполагам.
 
За тези, които се интересуват от обучение за Баховите есенции, също могат да разберат повече за него и да попит други, които вече са били.
Ще се радвам на една отворена среща, в която да обменим обща и полезна информация, която да бъде насочваща за едни и надграждаща за други.
 
Предвидила съм и време за теглене на карти – не са нито с цветята на д-р Бах, нито Таро, но излизат невероятни неща – изкуството в действие.
 
Заповядайте в особено приятното пространство на Езиков сугестопедичен център “Крег” на ул. Ген. Колев 82 Б, Варна от 10,30 до 12.30. Локация можете да видите тук. Звъните на звънеца долу на “Крег”.
 
Моля да подадете заявка на вайбър 0898528792 или на месинджър на страниците в Инстаграм/ Фейсбук че ще присъствате. Пространството в центъра e ограничено.
 
Моля, запазете вашето място, ако сте сигурни, че ще дойдете.
Входът е свободен. 16.03.24
Ще ви очаквам!

От 28-ми октомври възобновихме “Съботни срещи с цветята на Бах” във Варна. През пролетта стартирахме теми, които засягат емоционалния живот и неминуемо нашата комуникация, реализация и вътрешно усещане. Последната тема от 28-ми октомври бе за гнева. Срещата бе наситена, емоционална и донесе приятни преживявания, въпреки болезнеността на темата.

Поставяме дата за следваща среща и тя ще бъде на 18.11. 2023 г. Темата е: “Очите на страха“. Самото заглавие говори само по себе си. Ще разгледаме емоциите на страха през картините на Баховите есенции.

В тези срещи нямаме лекционен материал. Подадената тема подхващаме през личните преживявания и това, което се подаде в момента и което може да бъде подадено в такъв кръг. Разглеждаме ситуации и се опитваме да ги видим през картините на Баховите цветя и как те биха помогнали в случая. Всеки път е различно, защото не е дирижирано. За тези срещи не е нужно да имате предварителна подготовка или познаване на Баховите есенции.

Кога: 18.11. 2023 от 10 до 12.30 .Къде? Ще се видим в прекрасното пространство на Сугестопедичен езиков ценътр “Крег” на ул. “Ген. Колев” 82 Б във Варна. Кликнете на  линк и ще видите упътване.

Вход: 25 лв.

Телефон за предварителна заявка: 0898528792 Павлина Николова или през месинджъра на страниците, връзки, към които има на сайта горе в дясно.

Очакваме ви.