Медийни изяви

Юли месец 2022 се проведе годишната конференция по Сугестопедия в Бургас. Слоганът тази година беше „Сугестопедия и мир”. Участието ми беше свързано с Представянето на Пътя на героя Захир. Неговия път е по някакъв начин закодиран в нас

Джойзеф Кембъл определя три етапа в това пътешествие. Аз се захванах със задачата да проверя дали тези етапи и това развитие може да се проследи в сугестопедичния процес, защото авторските ми курсове по Бах терапия и по шведски език са базирани на този изключителен метод. И така, оказа се, че може да се намерят много опирни точки. Но какво означава това?  Прочетете повече тук.

В участието ми на фестивала във Варна “Здравей Здраве” говоря за възможностите на  Баховата терапия и метода сугестопедия. Вижте тук.

Гостувах на “Нощен хоризонт” в БНР и в разговор с журналистката Мая Данчева търсихме връзките между сугестопедията, Баховата терапия и истинските  предизвикателства за човека. Статията и записа от предавнето можете да видите на страницата на БНР – тук

Интересен и полезен разговор за Баховите есенции Валерия Василиева в “Радио Варна”. Темата е Баховите есенции в помощ на учениците. Записите от предаванията може да видите тук и тук.