Курс Варна 23

Да се изучават Баховите есенции чрез метода Сугестопедия е нещо революционно ново. Няма го никъде по света, никъде. Това е пътешествие без куфар (е, всъщност може и да има), това е психотерапия без психотерапия, това е учене без учене. Това е възможност за откровение, освобождаване, пречистване. Ако имате нужда от това, тръгваме заедно сега.

Какво може да се очаква като резултат?

Да се запознаете с Баховите есенции по такъв начин, че да имате увереност, мъдрост и знание, за да ги използвате за себе си и близките или да допълните вашата професионална експертиза или да откриете ново професионално поле.

Какъв водач ще имате до себе си? Аз съм Павлина Николова. Работя с ум и сърце. Сертифициран Бахов терапевт към „Бах фондация“, Великобритания (по настоящем неактивен член). Виждам се като артистичен, умел и увличащ водач, който може да поведе хората към живото познание за Баховите есенции чрез приказността. Това се случва с помощта на богатото наследство, което имаме – изкуството.

Какво е Баховата терапия и какви са ползите от нея, можете да прочетете на сайта.

Обучението ще се проведе в прекрасното и хармонично организираното пространство на Езиков сугестопедичен център „Крег“ във Варна на ул.“Ген.Колев“ 82 Б.

Има предварително интервю с всеки заинтересован участник.Време на провеждане: 18,15 ч. два пъти седмично. 36 учебни часа, цена: 549 лв. Общо 11 срещи. 

Как да се свържете с нас:

на тел: 0898528792;

чрез формата за контакт на сайта;

чрез социланите медии – връзки на сайта.

Какво казват участниците в курса?  Вижте тук

Очакваме ви.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *