Цветята на д-р Бах чрез Сугестопедия в Пловдив, 2024

С голяма радост и вълнение обявяваме нашия пролетен курс във Пловдив.

Това е едно пътешествие – наслада за ума и душата.  Ще отворим врата към един красив свят – света на Баховите цветя. Той е свързан с човешките емоции. Да се изучават Баховите есенции чрез метода Сугестопедия е нещо революционно ново. Няма го никъде по света, никъде. Това е пътешествие без куфар, психотерапия без …

Цветята на д-р Бах чрез Сугестопедия -Варна
Пролет, 2024 - 22.04-30.05.

Това е едно пътешествие – наслада за ума и душата.  Ще отворим врата към един красив свят – света на Баховите цветя. Той е свързан с човешките емоции. Да се изучават Баховите есенции чрез метода Сугестопедия е нещо революционно ново. Няма го никъде по света, никъде.

Това е пътешествие без куфар (е, всъщност може и да има), това е психотерапия без …

Цветята на д-р Бах чрез Сугестопедия -Варна
21.11.-21.12.2023

Бихте ли искали да се впуснете в едно несравнимо приключение, с което ще се научите на нещо ценно, което може да промени живота ви ? Ще навлезем в един необикновен свят, където емоциите ще оживеят в образи, цветове, музика и слово. Да се изучават Баховите есенции чрез метода Сугестопедия е нещо революционно ново.

Бахови есенции чрез сугестопедия през юли във Варна

Баховата терапия е изключителен помощник, ако искате емоциите да работят за вас, а не против вас. Това обучение е за вас, ако търсите да преоткриете радостта, спонтанността и креативността като почерпите ново и живо познание.

Тук вие не сте слушател, а …

Курс Бахови есенции за начинаещи - Варна /27.02.2023/

Баховата терапия е изключително ефективна, ако искате емоциите да работят за вас, а не против вас.
Това е курс, в който ще изучите Баховите есенции чрез преживяване. Това не е обичайното обучение с лектор и слушатели. Тук всички са участници в едно магично пространство, защото методът, който се използва в курса, е Сугестопедия, наречен от комисията на ЮНЕСКО висш метод на преподаване. Това е живо учене, което ще ви даде осмисляне и дълбочина..

Курс Бахови есенции за начинаещи - София /03.02.2023/

Искате ли да помагате на себе си и близките в емоционални моменти, по нов безопасен и ефективен начин? Бихте искали да ви представим именно една такава система – Баховата терапия. Тя е познание за човека и неговия емоционален свят.
В това обучение няма лектор. Една информация е мъртва, ако тя не се превърне в познание, а сетне в инструмент. При нас ученето се случва по приятен и ефективен начин. То е динамично, вдъхновяващо и интерактивно. А вие готови ли сте да станете част от този свят?..

Курс Бахови есенции за начинаещи - Варна /09.11.2022/

Този курс по Бахова терапия е авторска разработка и е базиран на метода СУГЕСТОПЕДИЯ. Чрез него се отключват нашите скрити резерви. Учим чрез преживяване, едновременно на много нива. Уменията и познанията се постигат естествено, без трикове, скрити техники и убеждения. Всичко е като пътуване, приказка и приятно преживяване.
Баховата терапия е една завършена, проста и безопасна система, която помага на човек да се справи по-лесно със страхове, отчаяние, изолация, преходи и др. Това обучение е различно от всички останали. Прочетете повече…

Курс Бахови есенции за начинаещи - Варна /17.05.2022/

Целта на този курс не е просто да Ви предоставим информация – тя е навсякъде. Една информация е мъртва, ако тя не се превърне в ЛИЧНО ПОЗНАНИЕ. Aко досега не сте се гмурнали в Баховото познание, то сега е моментът. Предлагам да се присъедините в това преживяване за сетивата и душата. Ученето винаги е било моята страст, а сега..

Курс по Бахова терапия - София /28.01.2022/

 Ако искате да помагате на себе си и близките в емоционални моменти, то тази система е точно за вас. Баховата терапия познание за човека. След успешно проведените курсове във Варна, време е и за София. Не очаквайте някой само да Ви се разказва за Баховите есенции. Една информация е мъртва, ако тя не се превърне в лично познание, за да стане инструмент. Това се случва по-приятен и по-ефективен начин, ако сте част от живото учене.