Курс Бахови есенции за начинаещи - Варна /31.10.2022/

Този курс по Бахова терапия е авторска разработка и е базиран на метода СУГЕСТОПЕДИЯ. Чрез него се отключват нашите скрити резерви. Учим чрез преживяване, едновременно на много нива. Уменията и познанията се постигат естествено, без трикове, скрити техники и убеждения. Всичко е като пътуване, приказка и приятно преживяване.
Баховата терапия е една завършена, проста и безопасна система, която помага на човек да се справи по-лесно със страхове, отчаяние, изолация, преходи и др. Това обучение е различно от всички останали. Вижте повече…

Курс Бахови есенции за начинаещи - Варна /17.05.2022/

Целта на този курс не е просто да Ви предоставим информация – тя е навсякъде. Една информация е мъртва, ако тя не се превърне в ЛИЧНО ПОЗНАНИЕ. Aко досега не сте се гмурнали в Баховото познание, то сега е моментът. Предлагам да се присъедините в това преживяване за сетивата и душата. Ученето винаги е било моята страст, а сега..

Курс по Бахова терапия - София /28.01.2022/

 Ако искате да помагате на себе си и близките в емоционални моменти, то тази система е точно за вас. Баховата терапия познание за човека. След успешно проведените курсове във Варна, време е и за София. Не очаквайте някой само да Ви се разказва за Баховите есенции. Една информация е мъртва, ако тя не се превърне в лично познание, за да стане инструмент. Това се случва по-приятен и по-ефективен начин, ако сте част от живото учене.